Laddar

Välkommen till Brandts Hästskor AB - din destination för högkvalitativa hästskor och hovslageriutrustning!

Brandts Hästskor AB grundades 2007 av Henrik Brandt. Med över 10 års erfarenhet i branschen kan vi garantera att du får produkter av bästa kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om du är professionell hovslagare eller hästägare är vi här för att hjälpa dig med allt du behöver för att hålla din hästs hovar i toppskick. Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av hästskor i olika storlekar och material, verktyg för hovslagare, personlig utrustning samt hovvårdsprodukter för friska hovar. Brandts Hästskor AB är direkt återförsäljare/grossist för bland annat Kerckhaert, Mustad, NC Tools, Grand Circiut, DoubleS, KW-skon, Tuna Haken.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en förstklassig service och expertråd för att säkerställa att du får rätt produkter för dig och hästens behov. Besök någon av våra två butiker (Solvalla och Bro) och upptäck varför så många yrkesmänniskor och privatpersoner litar på Brandts Hästskor AB som sin hovslageributik. Handla hos oss och ge din häst det bästa!

Logga in