Laddar

HOOF PUTTY KERATEX 200G

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Artnr: 5598030
299 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 
Leverans:  1-2 arbetsdagar
Produktbeskrivning

Keratex hovpasta som hjälper till att fylla ut och läka hovböldshål och sprickor i hästens hovar. Keratex Hoof Putty passar utmärkt för att reparera hålrum i sulan på hoven och är  särskilt användbar när din häst återhämtar sig från en böld eller hovseparation. Pastan är ett semipermanent vax som tätar och stabiliserar hålrum och separationer samt förhindrar att grus, lera och skräp fastnar i hålet och skadar återhämtningsprocessen. Den självhäftande pastan har även en desinficerande effekt på området, vilket gör den till den perfekta hjälpen under rehab.

Använd hovpastan -  efter noggrann desinficering av området:
för att täppa till ett litet, oinfekterat hål
för att täppa till ett hålrum eller ett hål som lämnats kvar efter att en hovböld har rensats och dränerats

Hovslagare använder ofta hovpastan vid behov av extra stötdämpning och komfort när den används mellan sko, sula och stråle. Forma det självhäftande kittet i rena händer och tryck in i hålrummet tills du har en tät plugg för bästa resultat. Observera att pastan kommer att vara hård när det är i burken men kommer att mjukna i dina händer när du formar den form du behöver!

Keratex hovpasta är tillåten av Jockey Club och FEI.

Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt: Klass 1

Se fler varor

Logga in