Laddar

SOLE PACK HAWTHORNE

Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Sole Pack Hoof Packing lindrar torra, hårda, ömma hovar-
Påse 57gr
Hink 1,8kg
Hink 3,7kg
Artnr: 748-0001-010r
50 - 1425 kr

Tidigare lägsta pris

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Leverans: 
Produktbeskrivning

Sole Pack Hoof Packing lindrar torra, hårda, ömma hovar medan man bekämpar bakterie- och svampinfektioner. Det behandlar också vitlinjesjukdom. Sole Pack Hoof Packing är extremt effektiv för att bibehålla den naturliga flexibiliteten hos hoven. Sole Pack Hoof Packing är snabbverkande, snabb penetrerande och formulerad med lugnande naturliga ingredienser.

Sole Pack Hoof Packing är bekväm och enkel att använda under sulan "PAD" och den mer ekonomiska hinken på 1,8 kg alt. 3,7 kg. Det är en unik förmåga att föra hoven

tillbaka till ett naturligt tillstånd, vilket gör det effektivt oavsett om du möter en hov som är för mjuk eller en hov som är för hård.

Packa dina hästar hov med Sole Pack Hoof Packning några dagar före verkning kommer hoven till ett mjukt tillstånd som underlättar verkningen.

Egenskaper
Specifikationer
Lagersaldo: 0
Frakt:
Logga in